25062018Δευ
Τελ. Ενημέρωση:Σαβ, 23 Ιουν 2018

Βράβευση του 13ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών στον 4ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό με τίτλο «Σέβομαι τη διαφορετικότητα - Respect Diversity»

ATHMIA

Βράβευση του 13ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών στον 4ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό με τίτλο «Σέβομαι τη διαφορετικότητα - Respect Diversity»

Το 13ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών συμμετείχε στον 4ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό με τίτλο «Σέβομαι τη  διαφορετικότητα -respect diversity» που  φέτος, επικεντρώθηκε στο θέμα του ηλεκτρονικού/διαδικτυακού εκφοβισμού. ιοργανωτές του διαγωνισμού είναι το Βρετανικό Συμβούλιο και το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Το σχολείο απέσπασε το 1ο βραβείο του διαγωνισμού ανάμεσα σε 391  συμμετοχές Δημοτικών και Γυμνασίων από όλη την Ελλάδα με την ταινία «Κάνε το καλό και ρίξτο στο κινητό». Η ταινία δημιουργήθηκε από το Κινηματογραφικό Εργαστήρι του σχολείου μας και υπεύθυνος εκπαιδευτικός είναι ο κ. Λατίνης Ανδρέας του Ε2 τμήματος. Εξωτερικός συνεργάτης του Κινηματογραφικού Εργαστηρίου είναι ο κ. Κυριάκος Ρόντσης. Η ταινία έχει αναρτηθεί στον παρακάτω σύνδεσμο: 

https://respect-diversity.org/images/rd/rd4/works/t_kinimatografiko%20ergastiri/KaneToKaloKaiRixtoStoKinitoFINAL.mp4 

Το  βραβείο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, τον εξοπλισμό και την εγκατάσταση «έξυπνης ψηφιακής τάξης» τελευταίας τεχνολογίας προσφορά της Samsung, επίσημου χορηγού του  διαγωνισμού.