Βράβευση του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
18042024Πεμ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Βράβευση του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

ATHMIA

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΡΩ απέσπασε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία "Δεσμός με την Κοινωνία" των Education Business Awards!

Το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς απέσπασε το Χρυσό Βραβείο για την υλοποίηση του προγράμματος "Νοιάζομαι και Δρω", στην κατηγορία "Επένδυση/ Εθελοντισμός". Διπλή διάκριση για το πρόγραμμα!  Το πρόγραμμα βραβεύτηκε για την καινοτόμα προσέγγισή του στη διαμόρφωση ενεργών πολιτών συνδέοντας τα σχολεία με την κοινωνία και εισάγοντας αποτελεσματικά τον εθελοντισμό στα σχολεία. Η βράβευση αυτή ανήκει σε όλους τους εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς που έχουν βγει από τις τάξεις και γίνονται παράγοντες θετικής αλλαγής γύρω τους! 

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι