Απόφαση λειτουργίας τμημάτων στο μεταλυκειακό έτος - Τάξη Μαθητείας Α΄ Φάση στην Π.Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας
29032024Παρ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Απόφαση λειτουργίας τμημάτων στο μεταλυκειακό έτος - Τάξη Μαθητείας Α΄ Φάση στην Π.Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας

mathiteia
Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας 
Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας
 
Αποφασίζει τη λειτουργία των τμημάτων ειδικότητας «Μεταλυκειακού έτους - τάξης μαθητείας»  στα ΕΠΑ.Λ. του Πίνακα 1 της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας καθώς α) υπηρετούν στις σχολικές αυτές μονάδες εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων που διδάσκουν τα εργαστηριακά μαθήματα της ειδικότητας σε Α', Β' ή Γ' ανάθεση, β) υπάρχει η απαιτούμενη εργαστηριακή υποδομή, γ) έχουν εξασφαλιστεί θέσεις μαθητείας και δ) έχει υποβληθεί ο απαιτούμενος αριθμός αιτήσεων υποψηφίων καταρτιζομένων με βάση την κατηγορία μοριοδότησης των ΕΠΑ.Λ. 
 
Οι εγγραφές των μαθητευομένων στα ΕΠΑ.Λ. που θα λειτουργήσουν τα τμήματα μαθητείας  θα  πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017. Κατά την εγγραφή οι μαθητευόμενοι θα συμπληρώνουν και ερωτηματολόγιο (microdata) βάσει προδιαγραφών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και σε κάθε περίπτωση πριν από την υπογραφή της σύμβασης Μαθητείας.
 
 
Συνημμένα:
Download this file (5639 6ΚΥ64653ΠΣ-ΛΕΑ.pdf)5639 6ΚΥ64653ΠΣ-ΛΕΑ.pdf[ ]576 kB
Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι