Παρατείνεται η προθεσμία για τη διάθεση θέσεων Μαθητείας στα ΕΠΑΛ και ΙΕΚ του ΥΠΠΕΘ και στις ΕΠΑΣ και ΙΕΚ Ο.Α.Ε.Δ.
29032024Παρ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Παρατείνεται η προθεσμία για τη διάθεση θέσεων Μαθητείας στα ΕΠΑΛ και ΙΕΚ του ΥΠΠΕΘ και στις ΕΠΑΣ και ΙΕΚ Ο.Α.Ε.Δ.

mathitia8

Με απόφαση του Υφυπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Δημήτρη Μπαξεβανάκη και του Υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αθανάσιου Ηλιόπουλου παρατείνεται  μέχρι και την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 η προθεσμία για τους φορείς Δημοσίου τομέα, που επιθυμούν να προσφέρουν θέσεις μαθητείας στα ΕΠΑ.Λ. και ΙΕΚ και στις ΕΠΑ.Σ. και ΙΕΚ ΟΑΕΔ.

Όπως επισημαίνεται στην υπ. αρίθμ. 65092/24-04-2018 αρχική πρόσκληση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για τη διάθεση θέσεων μαθητείας απαιτείται Απόφαση του Δ.Σ. του φορέα, η οποία θα σταλεί ηλεκτρονικά σε   ψηφιακή   μορφή   στις   ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

 mathiteia_apofaseis@minedu.gov.gr και mathiteia@oaed.gr

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι