Πρόσκληση υποψηφίων κλάδου ΕΒΠ στη διαδικασία κλήρωσης ισοβαθμούντων
28032024Πεμ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Πρόσκληση υποψηφίων κλάδου ΕΒΠ στη διαδικασία κλήρωσης ισοβαθμούντων

eep-ebp

Θεσσαλονίκη 14-10-2016

Καλούνται οι υποψήφιοι του κλάδου Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) τα ονόματα των οποίων αναφέρονται στο συνημμένο πίνακα και οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση για πρόσληψη στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας να παραστούν - εφόσον το επιθυμούν - στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της υπηρεσίας, Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 65, Θεσσαλονίκη, 1ος όροφος, τη Δευτέρα 17/10/2016 και ώρα 09:30, σύμφωνα με όσα ορίζονται στην ΑΠ 118640/Δ3/19-07-2016 Πρόσκληση υποψηφίων αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ για τις περιπτώσεις στις οποίες προέκυψε απόλυτη ισοβαθμία μεταξύ των υποψηφίων.

Οι ανωτέρω ισοβαθμίες προέκυψαν από τη διαμόρφωση του προσωρινού πίνακα κατάταξης των υποψηφίων του κλάδου ΕΒΠ μετά τον έλεγχο των ενστάσεων τους από το ΑΣΕΠ.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι