Οριστικοί Πίνακες Υποψηφίων Αναπληρωτών Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού (ΕΕΠ) Κλάδου ΠΕ21- ΠΕ26 Λογοθεραπευτών
19042024Παρ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Οριστικοί Πίνακες Υποψηφίων Αναπληρωτών Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού (ΕΕΠ) Κλάδου ΠΕ21- ΠΕ26 Λογοθεραπευτών

Mixed Selection

eidikiagogi1

Οριστικοί Πίνακες Υποψηφίων Αναπληρωτών Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού (ΕΕΠ)  

Κλάδου ΠΕ21- ΠΕ26 Λογοθεραπευτών 

  Η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει ότι καταρτίστηκαν ο οριστικός πίνακας κατάταξης υποψηφίων αναπληρωτών Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού (ΕΕΠ) κλάδου ΠΕ21-ΠΕ26 Λογοθεραπευτών και ο πίνακας «Απορριπτέων» με τους υποψηφίους του ίδιου κλάδου οι οποίοι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις της υπ' αρ. 118640/Δ3/19-7-2016 (ΦΕΚ 2272/τ.Β΄/21-7-2016) Υπουργικής Απόφασης, ύστερα από την εξέταση των ενστάσεων από το ΑΣΕΠ.
  Η απόφαση Κύρωσης των ανωτέρω οριστικών πινάκων ΕΕΠ κλάδου ΠΕ21-ΠΕ26 Λογοθεραπευτών αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.
Επισημαίνεται ότι η ενημέρωση των υποψηφίων αναπληρωτών τόσο για την διαδικασία της τοποθέτησής τους όσο και για την διαδικασία της πρόσληψής τους θα γίνει ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ τις προσεχείς ημέρες.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι