Υπουργική Απόφαση για τα κριτήρια πρόσληψης αναπληρωτών ΕΕΠ-ΕΒΠ
19032024Τρι
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Υπουργική Απόφαση για τα κριτήρια πρόσληψης αναπληρωτών ΕΕΠ-ΕΒΠ

eep-ebp-17Εκδόθηκε η Υπουργική Απόφαση «Καθορισμός προϋποθέσεων, κριτηρίων και διαδικασίας πρόσληψης α) προσωρινών αναπληρωτών και ωρομισθίων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π) και β) προσωρινών αναπληρωτών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) για τις δομές της Ειδικής  Αγωγής. Το Υπουργείο Παιδείας προέβη σε τροποποιήσεις που κρίθηκαν απαραίτητες μετά από την καταγραφή των δυσλειτουργιών που παρατηρήθηκαν κατά την διαδικασία πρόσληψης των αναπληρωτών κατά την εκδίκαση ενστάσεων από το ΑΣΕΠ και μετά από διάλογο με την Ομοσπονδία του ΕΕΠ και ΕΒΠ.

Εν αναμονή της δημοσίευσης της Υπουργικής Απόφασης πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων, ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι αναπληρωτές των κλάδων ΕΕΠ και ΕΒΠ ότι μπορούν να απευθύνονται στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης προτίμησής τους και να υποβάλλουν αιτήσεις πρόσληψης με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, με αποκλειστική προθεσμία, από τη Δευτέρα 24/4/2017 έως και την Παρασκευή 28/4/2017.

Συνημμένα:
Download this file (ΦΕΚ_1326-Β-2017.pdf)ΦΕΚ_1326-Β-2017.pdf[ ]193 kB
Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι