ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΔΕ01-ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΕΒΠ)
19032024Τρι
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΔΕ01-ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΕΒΠ)

eidikiagogi02

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΔΕ01-ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΕΒΠ)

Θεσσαλονίκη, 04/06/2018

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει ότι καταρτίστηκε ο προσωρινός πίνακας κατάταξης υποψηφίων αναπληρωτών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) καθώς και ο ενιαίος πίνακας «Απορριπτέων» με τους υποψηφίους κλάδου ΕΒΠ που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις της υπ΄ αριθμ. 64055/Δ3 ΦΕΚ Β 1326/2017 Υ.Α. «Καθορισμός Προϋποθέσεων... σε σχολικές μονάδες της Γενικής Εκπαίδευσης.», καθώς και της υπ΄ αριθμ. 56267/Ε4/5-4-2018 Υ.Α. με θέμα : «Πρόσκληση υποψηφίων για πρόσληψη προσωρινών αναπληρωτών και ωρομισθίων από τους κλάδους του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και αναπληρωτών από τον κλάδο ΔΕ01-Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού Ε.Β.Π.  για το σχολικό έτος 2018-2019».

Στους συνημμένους προσωρινούς πίνακες κατάταξης ΕΒΠ παρατίθενται τα κριτήρια τα οποία λαμβάνονται υπόψη για τον καθορισμό της σειράς κατάταξης των υποψηφίων, καθώς και η αυτόματη μοριοδότησή τους σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στην ανωτέρω Υπουργική Απόφαση.

Μετά την ανάρτηση των πινάκων η Περ/κή Δ/νση Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας δεν μπορεί να τροποποιήσει τους πίνακες σε καμία περίπτωση παρά μόνο μετά από σχετική απόφαση του Α.Σ.Ε.Π. η οποία εκδίδεται μετά από άσκηση ένστασης των υποψηφίων.

ΑΣΚΗΣΗ ΕΝΣΤΑΣΗΣ

Κατά των προσωρινών πινάκων δύναται να υποβληθεί ένσταση στο ΑΣΕΠ από τους υποψηφίους από την Τρίτη 5/6 έως και τη Δευτέρα 11/6.

Η άσκηση της ενστάσεως γίνεται στο Α.Σ.Ε.Π. αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr).

Για την ηλεκτρονική υποβολή των ενστάσεων απαραίτητη προϋπόθεση είναι η Εγγραφή στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του ΑΣΕΠ, στη διαδρομή: «Πολίτες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες» η οποία πραγματοποιείται με:

ή

και στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας τα Στοιχεία Σύνδεσης, οι υποψήφιοι προχωρούν στην «Είσοδο Μέλους» και στην επιλογή <<ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ>>.

Οι υποψήφιοι που είναι ήδη εγγεγραμμένοι στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του ΑΣΕΠ προχωρούν στην «Είσοδο Μέλους» χρησιμοποιώντας τα Στοιχεία Σύνδεσης. Για τη διευκόλυνση των υποψηφίων παρέχεται ειδικά σχεδιασμένος σύνδεσμος «Ξέχασα τον κωδικό μου» στη διαδρομή: «Πολίτες  Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες». Σημειώνεται ότι για την ηλεκτρονική υποβολή των ενστάσεων στην εν λόγω πρόσκληση, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη ενεργού λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

Στον ιστότοπο του ΑΣΕΠ θα αναρτηθεί Εγχειρίδιο με αναλυτικές οδηγίες χρήσης για τη συμπλήρωση των πεδίων της ένστασης.

Το Α.Σ.Ε.Π. εξετάζει τις υποβληθείσες ενστάσεις, ελέγχει τη νομιμότητα των πινάκων κατάταξης αναπληρωτών ΔΕ01-ΕΒΠ και εκδίδει σχετική απόφαση.

Καμία ένσταση δεν υποβάλλεται στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων/Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής και στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

.  

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ

Η δήλωση προτίμησης για την πρόσληψη σε μια ή περισσότερες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης ή ΚΕ.Δ.Δ.Υ., δύναται να επικαιροποιηθεί, εφόσον ο υποψήφιος το επιθυμεί, κατά το 1ο δεκαήμερο του Ιουλίου (2-13/7)με τρόπο που θα οριστεί και θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΙΣΟΒΑΘΜΟΥΝΤΩΝ

Η κλήρωση μεταξύ των ισοβαθμούντων θα γίνει μετά την απάντηση του Α.Σ.Ε.Π. επί των ενστάσεων που θα υποβάλλουν οι υποψήφιοι, προκειμένου να διαμορφωθούν οι οριστικοί πίνακες. Για την διαδικασία και ημερομηνία της κλήρωσης θα ακολουθήσει ανακοίνωση της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι