24032019Κυρ
Τελ. Ενημέρωση:Τετ, 20 Μαρ 2019

Προσλήψεις Υποψηφίων Αναπληρωτών ΕΕΠ σε ΣΜΕΑ

eep-ebp

Προσλήψεις Υποψηφίων Αναπληρωτών ΕΕΠ σε ΣΜΕΑ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται οι προσλήψεις των υποψηφίων αναπληρωτών ΕΕΠ σε ΣΜΕΑΕ. Οι προσλήψεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΣΠΑ 5031883

Για την διευκόλυνση των υποψηφίων, λόγω του μεγάλου αριθμού των προσληφθέντων, παρακαλούμε:

 

1) οι αναπληρωτές τωνκλάδων ΠΕ21Λογοθεραπευτών, ΠΕ22 Επαγγελματικών Συμβούλων, ΠΕ23 Ψυχολόγων, και ΠΕ29 Εργοθεραπευτών να παρουσιαστούν τη ΔΕΥΤΕΡΑ 24-09-2018 αρχικά στην Διεύθυνση εκπαίδευσης της τοποθέτησής τους και στη συνέχεια την ίδια ημέρα στην Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας, Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 65, για την υπογραφή της σύμβασης και την υποβολή των δικαιολογητικών πρόσληψης.

2) οι αναπληρωτές τωνκλάδων ΠΕ 25 Σχολικών Νοσηλευτών, ΠΕ28 Φυσιοθεραπευτών και ΠΕ30 Κοινωνικών Λειτουργών να παρουσιαστούν την ΤΡΙΤΗ 25-09-2018 αρχικά στην Διεύθυνση εκπαίδευσης της τοποθέτησής τους και στη συνέχεια την ίδια ημέρα στην Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας, Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 65, για την υπογραφή της σύμβασης και την υποβολή των δικαιολογητικών πρόσληψης.

 

Συνημμένα δίδονται αναλυτικές οδηγίες και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομιστούν κατά την ανάληψη υπηρεσίας.

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι