24032019Κυρ
Τελ. Ενημέρωση:Τετ, 20 Μαρ 2019

Προσλήψεις Υποψηφίων Αναπληρωτών ΕΕΠ σε ΕΔΕΑΥ και ένταξη ΕΚΟ

eep-ebp

 

Προσλήψεις Υποψηφίων Αναπληρωτών ΕΕΠ

 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται οι προσλήψεις των υποψηφίων αναπληρωτών ΕΕΠ των κάτωθι κλάδων:

 

1) ΠΕ23 Ψυχολόγων & ΠΕ30 Κοινωνικών Λειτουργών σε ΕΔΕΑΥ (πρόγραμμα υποστηρικτικών δομών 5031890)

 

και

 

2) ΠΕ30 Κοινωνικών Λειτουργών σε σχολικές μονάδες γενικής παιδείας (πρόγραμμα ένταξης ΕΚΟ 5031893).

 

Οι προσλήψεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο δύο διαφορετικών προγραμμάτων ΕΣΠΑ (5031890 και 5031893) και για το λόγο αυτό εφιστούμε την προσοχή στους υποψήφιους ώστε να επιλέξουν τα σωστά συνημμένα αρχεία που αφορούν το πρόγραμμα ΕΣΠΑ με το οποίο προσλαμβάνονται.

 

Επισημαίνουμε ότι οι αναπληρωτές θα πρέπει να παρουσιαστούν αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ 26/09/2018 αρχικά στην Διεύθυνση εκπαίδευσης της τοποθέτησής τους και στη συνέχεια την ίδια ημέρα στην Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας, Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 65, για την υπογραφή της σύμβασης και την υποβολή των δικαιολογητικών πρόσληψης.

 

Συνημμένα δίδονται αναλυτικές οδηγίες και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομιστούν κατά την ανάληψη υπηρεσίας.

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι