Πρόσκληση συμμετοχής σε επιμορφωτική συνάντηση για τους καθηγητές Πληροφορικής
20042024Σαβ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Πρόσκληση συμμετοχής σε επιμορφωτική συνάντηση για τους καθηγητές Πληροφορικής

SXOLSYMB

Πρόσκληση συμμετοχής σε επιμορφωτική συνάντηση με θέμα «Διδακτέα - εξεταστέα ύλη των Πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων Πληροφορικής της Γ ? τάξης Ημερήσιων και Δ ? τάξης Εσπερινών ΕΠΑ.Λ.»

για τους καθηγητές Πληροφορικής των σχολικών μονάδων των ΕΠΑ.Λ. i) της Δυτικής Θεσσαλονίκης εκτός από τους καλλικρατικούς δήμους Βόλβης και Λαγκαδά

και ii) του καλλικρατικού δήμου Πυλαίας ? Χορτιάτη της Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

επιμορφωτική συνάντηση θέμα «Διδακτέα - εξεταστέα ύλη των Πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων Πληροφορικής της Γ ? τάξης Ημερήσιων και Δ ? τάξης Εσπερινών ΕΠΑ.Λ.»

πουθα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Βιβλιοθήκης του 1ου ΕΠΑ.Λ. Σταυρούπολης την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 12.00 ? 14.00.

Η συμμετοχή των εκπαιδευτικών είναι προαιρετική και η μετακίνησή τους θα γίνει χωρίς δαπάνη για το δημόσιο. Παρακαλούνται οι διευθυντές να ενημερώσουν ενυπόγραφα τους εκπαιδευτικούς ΠΕ19, ΠΕ20 και ΤΕ01.13

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι