Κοπή πίτας και εορτασμός των τριών Ιεραρχών στην Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας
28032024Πεμ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Κοπή πίτας και εορτασμός των τριών Ιεραρχών στην Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας

Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου του 2016 πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας η κοπή της Βασιλόπιτας για το νέο έτος, και ταυτόχρονα η γιορτή των Τριών Ιεραρχών.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτης Ζ. Ανανιάδης ευχήθηκε σε μια σύντομη ομιλία του προς το προσωπικό της υπηρεσίας η καινούργια χρονιά να είναι με υγεία και δημιουργικότητα και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ομιλία για τους Τρεις Ιεράρχες από τον υπεύθυνο Τύπου της Περιφερειακής Εκπαίδευσης κ. Τριαντάφυλλο Σερμέτη.

Η γιορτή έληξε με εδέσματα και ψυχαγωγία όλου του προσωπικού της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι