ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Α' ΕΛΜΕΘ
29032024Παρ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Α' ΕΛΜΕΘ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: «ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Α' ΕΛΜΕΘ»

Την Παρασκευή στις 16 Μαρτίου 2018 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Α' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου γιατί εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους σε απολυμένη έγκυο, έπειτα από μήνυση που άσκησε ιδιωτική εταιρία. Η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας συμπαραστέκεται στους διωκόμενους Εκπαιδευτικούς και θεωρεί ότι η αλληλεγγύη που επέδειξε ο κλάδος των Εκπαιδευτικών δεν ποινικοποιείται.

     Περιφερειακή Διεύθυνση                                                                                                                                                                                                                                                                   Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης                                                

     Κεντρικής Μακεδονίας

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι