Στέγαση του 3ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Ημαθίας
28032024Πεμ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Στέγαση του 3ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Ημαθίας

3opekes-synantisi

Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτη Ανανιάδη με τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Κώστα Καλαϊτζίδη και τον Δήμαρχο Βέροιας κ. Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη. Παραβρέθηκαν, επίσης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας κα Νίκη Καρατζιούλα, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Γεώργιος Σοφιανίδης και ο Οργανωτικός Συντονιστής Εκπαίδευσης Ημαθίας κ. Νίκος Γραίκος.

Στη σύσκεψη, που έγινε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη, συζητήθηκε το θέμα της στέγασης του 3ου Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού με έδρα τη Βέροια. Με την ευκαιρία, ο Περιφερειακός Διευθυντής επισκέφτηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη τον χώρο που παραχωρεί η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας.

Μετά από αυτή τη συνάντηση είναι βέβαιο ότι το ΠΕ.Κ.Ε.Σ Ημαθίας θα στεγαστεί στον πιο κατάλληλο χώρο ώστε να επιτευχθεί η εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσίας.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι