Δελτίο Τύπου Ενημερωτική Συνάντηση για το Ψηφιακό Οργανόγραμμα στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης
28032024Πεμ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Δελτίο Τύπου Ενημερωτική Συνάντηση για το Ψηφιακό Οργανόγραμμα στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης

DSCN9093

Τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας, στην οποία συμμετείχαν: η Διευθύντρια της Αυτοτελούς Δ/νσης Διοικητικής, Οικονομικής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης και οι Προϊστάμενοι των Τμημάτων Α΄ Διοικητικών Υποθέσεων και Γ΄ Προσωπικού της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας καθώς και οι Διαχειριστές Ψηφιακού Οργανογράμματος και οι Διαχειριστές Περιγραμμάτων Θέσεων Εργασίας των Δ/νσεων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας.

Συζητήθηκαν θέματα που άπτονται του νέου νομικού πλαισίου κινητικότητας και παρουσιάστηκε η διαδικασία συμπλήρωσης του Ψηφιακού Οργανογράμματος και των Ειδικών Περιγραμμάτων Θέσεων εργασίας των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι