Προκήρυξη 3ου Μαθητικού Φεστιβάλ Ρομποτικής - 2η Ανακοίνωση
19042024Παρ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Προκήρυξη 3ου Μαθητικού Φεστιβάλ Ρομποτικής - 2η Ανακοίνωση

           Σας κοινοποιούμε την 2η Ανακοίνωση Προκήρυξης του 3ου Μαθητικού Φεστιβάλ Ρομποτικής, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Δεκεμβρίου  2016 στο ΝΟΗΣΙΣ - Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας (αγωνιστικό μέρος) και στο Δήμο Νεάπολης ? Συκεών (εκθεσιακό μέρος).

           Το 3ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ρομποτικής διοργανώνεται από το Πειραματικό  Γυμνάσιο Πανεπιστημίου Μακεδονίας, την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, την Διεύθυνση Δ.Ε.  Δυτικής Θεσσαλονίκης, τους Σχολικούς Συμβούλους Πληροφορικής ? Ηλεκτρολόγων - Μηχανολόγων - Φυσικών Ραδ/γων  και   τον Δήμο Νεάπολης  Συκεών.

Το Φεστιβάλ έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Διοικούσας Επιτροπής των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων

και του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Ο δικτυακός χώρος του Μαθητικού Φεστιβάλ Ρομποτικής είναι:   http://mfr.peiramak.gr

          Παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι της Π.Ε. και Δ.Ε. να ενθαρρύνουν την  συμμετοχή των μαθητών καθώς και την παρακολούθηση της διοργάνωσης.

Συνημμένα:
Download this file (MFR3-2.pdf)2η Ανακοίνωση [ ]337 kB
Download this file (afisa1024.jpg)Αφίσα[ ]1250 kB
Download this file (37583 Διαβιβαστικό - 2η Ανακοίνωση για το Μαθητικό Φεστιβάλ Ρομποτικής.doc)Διαβιβαστικό[ ]94 kB
Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι