Ημερίδα Γεωλογίας για μαθητές και εκπαιδευτικούς
28032024Πεμ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Ημερίδα Γεωλογίας για μαθητές και εκπαιδευτικούς

 afisa-geologia2

Σας ενημερώνουμε ότι η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το ΙΓΜΕ (Ινστιτούτο Γεωλογικών & Μεταλλευτικών Εξερευνών) και την Ένωση Εκπαιδευτικών Γεωλογίας διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Η Γεωλογία στην Εκπαίδευση Σήμερα» . Η ημερίδα θα διεξαχθεί στο Αμφιθέατρο του NOESIS  την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 καιώρες  10.00 - 13.30, σύμφωνα με το επισυναπτόμενο πρόγραμμα.

Την ημερίδα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικοί ειδικότητας ΠΕ 04.05, εκπαιδευτικοί που διδάσκουν Γεωλογία και Διαχείριση Φυσικών Πόρων και όσοι εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται για θέματα Γεωλογίας και Γεωγραφίας. Μπορούν επίσης να την παρακολουθήσουν ομάδες μαθητών στο πλαίσιο των διδακτικών επισκέψεων. Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ημερίδα καλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στον ακόλουθο σύνδεσμο https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc7tgff076mkqV6BsxnoIC6-sK4jknHu2Qtg_xSnxM5x3BeNA/viewform

Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων είναι μέχρι  και τις 10/2/2017.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι