Πρόσκληση σε Ημερίδα «ΝΙΑζομαι για το μαθητή με Νεανική Αρθρίτιδα» στο χώρο του NOESIS - Δευτέρα 18 Μαρτίου
28032024Πεμ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Πρόσκληση σε Ημερίδα «ΝΙΑζομαι για το μαθητή με Νεανική Αρθρίτιδα» στο χώρο του NOESIS - Δευτέρα 18 Μαρτίου

Η Περιφερειακή Δ/νση Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τον «Σύλλογο Φίλων των Παιδιών με Χρόνιες Ρευματοπάθειες» σας προσκαλεί σε ημερίδα με θέμα: «ΝΙΑζομαι για τον μαθητή με Νεανική Αρθρίτιδα».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019, ημερομηνία που θα γιορταστεί για πρώτη φορά ανά τον κόσμο, η Παγκόσμια Μέρα Νεανικών Ρευματικών Νοσημάτων, και ώρα 11:00-13:00 στο χώρο του ΝΟΗΣΙΣ. Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της ημερίδας.

Στην ημερίδα προσκαλούνται οι Διευθυντές των ΔΔΕ και ΔΠΕ της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας, οι Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου, οι προϊστάμενοι των ΚΕΣΥ, οι Διευθυντές Σχολικών Μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και οι εκπαιδευτικοί, εφόσον δεν παρακωλύεται η εύρυθμη λειτουργία των σχολείων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής- παρακολούθησης στον παρακάτω σύνδεσμο:  www.registration.kmaked.eu

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά στην παρακάτω διεύθυνση: www.webtv.kmaked.eu

Η μετακίνηση των εκπαιδευτικών θα γίνει χωρίς δαπάνη για το δημόσιο.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι