ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ/ΕΣ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ Κ.Ε.Σ.Υ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
29032024Παρ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ/ΕΣ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ Κ.Ε.Σ.Υ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

stelexoi-

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ/ΕΣ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ Κ.Ε.Σ.Υ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 

ΘΕΜΑ: Αναμορφωμένος αξιολογικός πίνακας υποψήφιων Προϊσταμένων Κ.Ε.Σ.Υ. Κεντρικής Μακεδονίας μετά τις ενστάσεις ? Πρόγραμμα συνεντεύξεων

 

Από το Περιφερειακό Συμβούλιο Επιλογής Προϊσταμένων Κ.Ε.Σ.Υ. Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοινώνεται ο αναπροσαρμοσμένος αξιολογικός πίνακας, όπως αυτός καταρτίσθηκε με την αριθμ. 51/02-11-2018 Πράξη του Συμβουλίου Επιλογής.

Οι υποψήφιοι/ες του αξιολογικού πίνακα καλούνται σε συνέντευξη, σύμφωνα με το συνημμένο αναλυτικό πρόγραμμα. Οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν στην έδρα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας (Κτίριο ZEDA - Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 65 ? Είσοδος αρ. 2 - 1ος όροφος).

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι