http://kmaked.pde.sch.gr
http://kmaked.pde.sch.gr

Ειδική Αγωγή

Κέντρα Εκπ/κής Στήριξης

ylikoss2

Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπ/σηςΑΔΑ Download

adadownloading

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων προς τιμή των εκπαιδευτικών, για τους νομούς Θεσσαλονίκης, Ημαθίας, Πιερίας, Σερρών, Κιλκίς Πέλλας, Χαλκιδικής

ano-brabeyseis

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Π.Ε. και Δ.Ε. αρμοδιότητάς της, θα διοργανώσει εκδηλώσεις για να τιμήσει τους εκπαιδευτικούς και τους διοικητικούς υπαλλήλους που συνταξιοδοτήθηκαν τα έτη 2010 και 2011, όπως επίσης τους Προϊστάμενους και Αναπληρωτές των Προϊσταμένων Γραφείων Εκπαίδευσης που καταργήθηκαν πρόσφατα.

 

Στη Θεσσαλονίκη οι εκδηλώσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

 

• Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012, ώρα 12.00 : Δ.Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης

• Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012, ώρα 9.30 : Δ.Π.Ε. Ανατ. Θεσσαλονίκης και Δυτ. Θεσ/νίκης

• Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012, ώρα 12.00 : Δ.Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης

 

Για τους άλλους νομούς:

• Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012 : Δ.Π.Ε και Δ.Δ.Ε.  Ημαθίας

• Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012 : Δ.Π.Ε και Δ.Δ.Ε.  Πιερίας

• Τρίτη 6 Μαρτίου 2012          : Δ.Π.Ε και Δ.Δ.Ε.  Σερρών

• Τρίτη 13 Μαρτίου 2012        : Δ.Π.Ε και Δ.Δ.Ε.  Κιλκίς

• Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012     : Δ.Π.Ε και Δ.Δ.Ε.  Πέλλας

• Τρίτη  3 Απριλίου 2012        : Δ.Π.Ε και Δ.Δ.Ε.  ΧαλκιδικήςΦωτογραφικό Υλικό από την εκδήλωση του νομού Κιλκίς

 


Φωτογραφικό Υλικό από την εκδήλωση του νομού Σερρών

 


Φωτογραφικό Υλικό από την εκδήλωση του νομού Πιερίας

  


Φωτογραφικό Υλικό από την εκδήλωση της ΔΕ Αν. Θεσσαλονίκης

  


 

Τιμητικές εκδηλώσεις για εκπαιδευτικούς 2012

 

Η ομιλία του Περιφερειακού Διευθυντή Θόδωρου Καρτσιώτη

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Αφήσατε τα σχολικά έδρανα, τις αίθουσες και τους μαθητές σας και ετοιμάζεστε να ζήσετε μια διαφορετική καθημερινότητα. Μια ζωή στην οποία κάποιοι λένε ότι σας συνοδεύει, πλέον, ο τίτλος του «συνταξιούχου εκπαιδευτικού»· όμως, ο δημόσιος υπάλληλος συνταξιοδοτείται, ο δάσκαλος δε συνταξιοδοτείται ποτέ.

Σήμερα τιμούμε τους εκπαιδευτικούς που αποχώρησαν από την εκπαίδευση το 2010 και το 2011, τους Προϊστάμενους και τους Αναπληρωτές Προϊσταμένους Γραφείων Εκπαίδευσης που απεχώρησαν και τους διοικητικούς υπάλληλους της Εκπαίδευσης που συνταξιοδοτήθηκαν.

Προς τιμήν τους, η Περιφερειακή Διεύθυνση Π/Θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Π.Ε. και Δ.Ε. όλων των Νομών της Κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνει ειδικές εκδηλώσεις σε όλους τους Νομούς, ξεκινώντας από τη Θεσσαλονίκη. Σήμερα ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ τιμούμε τον Έλληνα εκπαιδευτικό.

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Είναι πολύπλευρη η προσφορά σας στην εκπαίδευση και στην κοινωνία. Ως στελέχη της διοίκησης, υπηρετήσατε το θεσμό της εκπαίδευσης με το πνεύμα και την οπτική του δασκάλου· γι’ αυτό, αναβαθμίσατε τις υπηρεσίες και τα σχολεία που διευθύνατε. Ως εκπαιδευτικοί, υλοποιήσατε με τους μαθητές σας δράσεις με προστιθέμενη παιδαγωγική αξία (περιοδικά, ημερολόγια, εκδόσεις, εκπαιδευτικά sites, πρωτότυπες δράσεις και εκδηλώσεις). Το σπουδαιότερο, όμως, είναι ότι επί τρεις δεκαετίες ή και περισσότερο μορφώσατε γενιές και γενιές μαθητών και μαθητριών. Ξεκινήσατε ένα μακρύ ταξίδι πριν από 30-35 χρόνια, το οποίο πέρασε γρήγορα, μια αιωνιότητα και μία μέρα. Ο δρόμος για την Ιθάκη ήταν μακρύς, γεμάτος εμπόδια, απογοητεύσεις, αμφιβολίες αλλά και στόχους, ιδανικά, οράματα, προσφορά και μια μορφή αθανασίας στη θύμηση των μαθητών και των συναδέλφων.

Η αμοιβή σας, το χαμόγελο, η καλή κουβέντα των μαθητών και των συναδέλφων και μια θέση στη μνήμη τους. Άλλωστε, όσοι από εμάς ασκήσαμε ή ασκούμε διοίκηση διαπιστώνουμε ότι η αξιολόγησή μας είναι συνεχής και δίκαιη. Τελικά, αξιολογούμαστε από την εκπαιδευτική κοινότητα και την κοινωνία, όπως μας αξίζει.

Ως ένα ελάχιστο ευχαριστώ η Περιφερειακή μας Διεύθυνση και η Διεύθυνση Εκπαίδευσης σας απονέμουν εύφημο μνεία.

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ευχαριστούμε για ό,τι προσφέρατε στην εκπαίδευση της χώρας μας και προσβλέπουμε και στη μελλοντική σας προσφορά, με κάθε προσφερόμενο τρόπο. Σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε, δεν έχουμε την πολυτέλεια να σπαταλούμε, να μην αξιοποιούμε ανθρώπους έμπειρους και άξιους, όπως είστε εσείς.

 

 

  

khantry design


Παρατηρητήριο Πρόληψης

6ο Μαθητικό Συνέδριο

Digital school

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα345
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα1408
mod_vvisit_counterΑυτόν το μήνα49016
mod_vvisit_counterΣυνολικά1499238

We have: 31 guests online
Το IP σου: 54.204.77.26
Ημερομηνία: Ιουλ 29, 2014