Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας
28032024Πεμ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023
×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: /var/www/html/site/images/10-01-2013

×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/10-01-2013

Άρθρα

Τελετή Βράβευσης διακριθέντων μαθητών σε διαγωνισμό του Γ' Σώματος Στρατού 10/1/2013

  Την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013, ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Γεώργιος Δ. Καρατάσιος, παρευρέθηκε στην ειδική τελετή βράβευσης των διακριθέντων μαθητών, Γυμνασίου και Λυκείου, στον διαγωνισμό παραγωγής λόγου που διεξήχθη στο πλαίσιο εορτασμού της συμπλήρωσης των 100 χρόνων από την έναρξη των Βαλκανικών Πολέμων. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης και ξεκίνησε με την προσφώνηση του Διοικητή του Γ? Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγου Γεωργίου Μπασιακούλη και την αντιφώνηση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Καρατάσιου.
Στην αντιφώνηση του ο Περιφερειακός Διευθυντής ανέφερε μεταξύ άλλων: 

  "Ο διαγωνισμός παραγωγής γραπτού λόγου σχετικά με τη σημασία των εκατό χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, έδωσε τη δυνατότητα στους μαθητές του Νομού μας να συμμετάσχουν με ενεργό και βιωματικό τρόπο στον εορτασμό της κορυφαίας επετείου της πόλης. Κυρίως, όμως, τους επέτρεψε να εξοικειωθούν με τις λαμπρές αυτές σελίδες της ιστορίας μας και να κατανοήσουν την καθοριστική συμβολή των Βαλκανικών πολέμων στη διαχρονική πορεία της Θεσσαλονίκης μας, της Μακεδονίας μας, και ολόκληρου του σύγχρονου ελληνικού κράτους."

  Και απευθυνόμενος προς τους μαθητές και τις μαθήτριες που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό, ο Περιφερειακός Διευθυντής είπε:

 "Παιδιά σας συγχαίρω όλους και όλες για την προσπάθειά σας. Κρατήστε μέσα σας την οφειλή μας στις θυσίες των προγόνων μας. Το χρέος για την υπεράσπιση των ιδανικών της πατρίδας και της ελευθερίας. "

  Ολοκληρώνοντας την αντιφώνιση του ο κ. Καρατάσιος ευχαρίστησε τον Διοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγο κ. Γεώργιο Μπασιακούλη,

  Ακολούθησε η επίδοση των Βραβείων-Τιμητικών Διακρίσεων και η ανάγνωση της 1ης Βραβευθείσας Έκθεσης Γυμνασίου και της αντίστοιχης 1ης του Βραβευθείσας Έκθεσης Λυκείου.

  Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μουσικό πρόγραμμα της Στρατιωτικής Μπάντας.

{gallery}10-01-2013{/gallery}

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι