Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας
28032024Πεμ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Άρθρα

Αναλυτικό Πρόγραμμα του 5ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής

Στα επισυναπτόμενα σχετικά αρχεία Excel υπάρχουν τα προεδρεία, το πρόγραμμα των  παρουσιάσεων στο συνεδριακό κέντρο   Νικόλαος  Οικονόμου, καθώς επίσης και το πρόγραμμα προβολών &  παρουσιάσεων των e-posters,  της Παιχνιδοχώρας και  της Robo-Land.

Για τις εργασίες της κατηγορίας e-posters, τα σχολεία πρέπει να διαθέτουν δικό τους προβολικό  μηχάνημα και Laptop, τα οποία θα στηθούν στον αντίστοιχο εκθεσιακό χώρο.

Για τις εργασίες της Παιχνιδοχώρας και της  Robo-Land , αρκεί μόνο η ύπαρξη Laptop καθώς και της αντίστοιχης κατασκευής Robot.

Οι εργασίες των e-Posters και Παιχνιδοχώρας θα παρουσιασθούν επίσης στο ειδικά διαμορφωμένο μικρό κινητό αμφιθέατρο,  στο ισόγειο του ΝΟΗΣΙΣ. Ο χώρος αυτός ονομάζεται «e-Posters-Show».
          Το  πρόγραμμα προβολών θα αναρτηθεί στο χώρο του ισογείου. Μέγιστη διάρκεια παρουσίασης κάθε εργασίας είναι τα 10 λεπτά.

          Το συνέδριο θα μεταδοθεί  ζωντανά στο διαδίκτυο, μέσω της πλατφόρμας του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου και στην διεύθυνση της ιστοσελίδας του συνεδρίου,  www.math-syn-pli.gr

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι