Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας
29032024Παρ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Άρθρα

6ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής - Πρόγραμμα Συνεδρίου


Ολοκληρώνοντας την τρίτη φάση του 6ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετέχουν και υποστηρίζουν το σύνολο της διοργάνωσης:


Πρώτα τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, που αποτελούν την ψυχή και τον παλμό του Συνεδρίου. Φέτος το Συνέδριο ξεπέρασε σε αριθμό τους 3.000 μαθητές και μαθήτριες απ? όλη την Κεντρική Μακεδονία, ενώ ο αριθμός των εκπαιδευτικών ήταν πάνω 400 από 180 σχολικές μονάδες.

Έπειτα τους υπεύθυνους και τεχνικούς των ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ., που με τη συμμετοχή τους υποστηρίζουν τεχνικά την διοργάνωση. Αρωγός τους και το τεχνικό προσωπικό της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Τέλος τους σχολικούς συμβούλους Πληροφορικής και τους σχολικούς συμβούλους Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι ασχολούνται με την αξιολόγηση των εργασιών, αλλά και υποστηρίζουν γενικότερα την όλη προσπάθεια. Αν αναλογιστούμε ότι φέτος υποβλήθηκαν περισσότερες από 300 εργασίες, αντιλαμβανόμαστε ότι το έργο τους ήταν δύσκολο.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του Συνεδρίου, σας κοινοποιούμε ποιες εργασίες θα παρουσιαστούν στο Συνέδριο στο NOΗΣΙΣ καθώς και το πρόγραμμα.

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι