Σας ενημερώνουμε, ότι η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου (Σ.Ε.Ε.) ΠΕ60 κ. Αρετή Μποταΐτη διοργανώνει δίπτυχο βιωματικό/επιμορφωτικό σεμινάριο για νηπιαγωγούς, με θέμα: «Πολυγλωσσία και αφύπνιση γλωσσών στο Νηπιαγωγείο», διάρκειας 6 ωρών. Θα υλοποιηθεί από τις κ.κ. Α. Κοφίδου Σ.Ε.Ε. (ΠΕ05) και Α. Τζόλου, νηπιαγωγό. Σκοπός είναι να παρουσιαστεί η σημασία της ποικιλίας γλωσσών στη σύγχρονη κοινωνία και να καλλιεργηθεί η επαγγελματική δεξιότητα των νηπιαγωγών στην αξιοποίησή τους στη σχολική τάξη.

   Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο 14ο Νηπιαγωγείο Ευόσμου, ώρες 17.00΄- 20.00΄, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Ημερομηνία Εισηγήτρια Θέμα
Δευτέρα 24-2-2020 κ. Αγγελική Τζόλου, νηπιαγωγός του 14ου Ν/γείου Ευόσμου «Η σημασία της πολυγλωσσίας στη σύγχρονη πραγματικότητα»
Δευτέρα 9-3-2020 κ. Αγγελική Κοφίδου, ΣΕΕ ΠΕ05 του 2ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κ. Μακεδονίας «Αφύπνιση γλωσσών»

   Λόγω του βιωματικού του χαρακτήρα μπορούν να συμμετέχουν έως 25 νηπιαγωγοί, με βάση τη σειρά προτεραιότητας της δήλωσης ενδιαφέροντος. Εάν υπάρξει μεγαλύτερος αριθμός –και μόνο- θα αποσταλεί ονομαστική κατάσταση όσων κληθούν να προσέλθουν. Στην περίπτωση αυτή θα επιδιωχθεί ώστε το σεμινάριο να επαναληφθεί.

   Καλούνται οι ενδιαφερόμενες/-οι νηπιαγωγοί να συμπληρώσουν την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΟΡΜΑ μέχρι την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου. Παρακαλούνται οι κ.κ. Προϊστάμενες/-οι να ενημερώσουν τον Σύλλογο Διδασκόντων/-ουσών σχετικά με το θέμα.

 

 

Η Συντονίστρια

Εκπαιδευτικού Έργου

 

 

Αρετή Μποταΐτη

                                                                                          

Attachments:
Download this file (ATT00016.pdf)ATT00016.pdf[ ]148 kB