Ενημέρωση
29032024Παρ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Ενημέρωση για την συνδιοργάνωση τριήμερου προαιρετικού βιωματικού εργαστηρίου για την ενδοσχολική βία με την ομάδα ΠΝΟΗ στην Ιερισσό καθώς και συνάντηση Διευθυντών & Προϊσταμένων στο ΚΠΕ Αρναίας - Απόστολος Παρασκευάς

Στα πλαίσια της πρόληψης της ενδοσχολικής βίας σας ενημερώνω ότι σε συνεργασία με:

  1. Το Παρατηρητήριο κατά της Σχολικής Βίας και του εκφοβισμού
  2. Τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης       Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής
  3. Το Κέντρο Πρόληψης Χαλκιδικής «ΠΝΟΗ»

Θα συνδιοργανώσουμε τριήμερο προαιρετικό επιμορφωτικό σεμινάριο βιωματικού τύπου στο 2ο ΔΣ Ιερισσού στις 3, 4, 5 Σεπτεμβρίου 2014, με ώρα προσέλευσης 8.30-14.00 για εκπαιδευτικούς των οποίων τα ονόματα θα ανακοινωθούν εγκαίρως. Επιπλέον σας ενημερώνω ότι θα υλοποιήσω συνάντηση Διευθυντών και Προϊσταμένων των Σχολικών Μονάδων της 3ης Περιφέρειας Χαλκιδικής, στο ΚΠΕ Αρναίας, στις 8 Σεπτεμβρίου 2014, ώρα 10.00-14.00, στην οποία θα συμμετέχει και ο νέος Διευθυντής Εκπαίδευσης ΠΕ Χαλκιδικής κ Κούκος Δημήτριος.

Παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες

Ο Σχολικός Σύμβουλος

Δρ. Απόστολος Παρασκευάς

                                               

 

 

Συνημμένα:
Download this file (ANAKOINOPOIHSH.doc)Ανακοινοποίηση Εγκρισης[ ]92 kB
Download this file (IMAGE1.jpg)Αφίσα[ ]228 kB
Download this file (DIABIBASTIKO.doc)Διαβιβαστικό[ ]184 kB
Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι