15102021Παρ
Τελ. Ενημέρωση:Παρ, 15 Οκτ 2021

Εξυπηρέτηση κοινού στην Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας από 7-11-2020

zeda

 

  • H εξυπηρέτηση του κοινού (πολίτες, φορείς εκπαίδευσης κλπ) για τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιείται υποχρεωτικά μόνο κατόπιν προηγούμενου τηλεφωνικού ραντεβού και μόνο για επείγουσες περιπτώσεις, έως τις 14:00μ.μ.

 

  • Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική τόσο από τον πολίτη όσο και από τους υπαλλήλους.

 

  • Όσον αφορά στην εξυπηρέτηση δικηγόρων σε δημόσιες υπηρεσίες, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 34 του ν. 4194/2013 και λαμβάνοντας υπόψη την υπ΄αριθμ. πρωτ. ΔΙΔΑΔ/Φ.69/133/20764/2020 εγκύκλιο του ΥΠΕΣ, οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα και κατόπιν προηγούμενου τηλεφωνικού ραντεβού.Σε περίπτωση που προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας.

 

  • Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου συνιστάται η χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

( kmakedpde@sch.gr )

 

Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας

Διεύθυνση: Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 65, Κτίριο ZEDA, Θεσσαλονίκη Τ.Κ. 57001

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: kmakedpde@sch.gr

Τηλ.: 2310-474810

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι