Δράσεις του Παρατηρητηρίου Πρόληψης της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας
19032024Τρι
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Δράσεις του Παρατηρητηρίου Πρόληψης της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας

 Σας ενημερώνουμε ότι το Παρατηρητήριο Πρόληψης της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας οργανώνει σε συνεργασία με τις Δ/νσεις Εκπ/σεις των Περιφερειακών Ενοτήτων της Κεντρικής Μακεδονίας επιμορφωτικές δράσεις όσον αφορά την πρόληψη και παρέμβαση σε περιπτώσεις ενδοσχολικής βίας.

 Οι επιμορφωτικές δράσεις θα πραγματοποιηθούν 
 

20 Ιανουαρίου Κιλκίς

31 Ιανουαρίου Σέρρες

3 Φεβρουαρίου Κατερίνη

17 Φεβρουαρίου Βέροια

28 Φεβρουαρίου Πέλλα

17 Μαρτίου Χαλκιδική

31 Μαρτίου Θεσσαλονίκη

Οι δράσεις θα πραγματοποιούνται 12:00 - 15:00, παρουσία των Δικτύων των Περιφερειακών Ενοτήτων, των Υπευθύνων Ενδοσχολικής Βίας των σχολείων, των Δ/ντων Σχολείων, γονέων και παραγόντων της Τοπικής Κοινωνίας.

Οι εισηγητές εκ μέρους της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας θα είναι ο Περιφερειακός Δ/ντης ΠΕ και ΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Γιώργος Καρατάσιος, οι Προϊστάμενοι Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Κεντρικής Μακεδονίας, κ.κ. Νίκος Ακριτίδης και Ευαγγελία Ψυιχογυιού, ο Υπεύθυνος του Παρατηρητηρίου Βίας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Αλέξανδρος Κόπτσης, τα μέλη της Ομάδας Υποστήριξης του Συντονιστή Κεντρικής Μακεδονίας, κ.κ. Γιάννης Αδαμόπουλος και Χρήστος Ρουμπίδης, η Γραμματέας του ΔΣ ? Αντιπρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών ΠΕ και ΔΕ του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, εκπαιδευτικός, κ. Ανατολή Κωνσταντινίδου, και η εκπαιδευτικός, που συνεργάζεται με την Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Αμαλία Καραμήτρου και εκπρόσωπος του Χαμόγελου του Παιδιού.

 

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης

 Κεντρικής Μακεδονίας

 Γεώργιος Δ. Καρατάσιος

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι