Ημερίδα για την πρόληψη της σχολικής βίας στη Θεσσαλονίκη, Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο
19032024Τρι
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Ημερίδα για την πρόληψη της σχολικής βίας στη Θεσσαλονίκη, Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο


Ημερίδα
για την πρόληψη της σχολικής βίας στη Θεσσαλονίκη, Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, 26 Φεβρουαρίου 2014, ώρες 18.00 έως 20.30

Ημερίδα για γονείς και κάθε ενδιαφερόμενο συμπολίτη μας, με θέμα: «Σχολείο και γονείς κατανοούν, ενεργούν και προλαμβάνουν τη σχολική βία και τον εκφοβισμό», διοργανώνεται στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, το απόγευμα της Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου 2014 και ώρες 18.00 έως 20.30.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται ενόψει του επικείμενου εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας κατά του σχολικού εκφοβισμού και εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων που αναπτύσσονται στις σχολικές μονάδες της Κεντρικής Μακεδονίας με πρωτοβουλία του οικείου Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης, κ. Γιώργου Καρατάσιου, των Προϊσταμένων Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης, κ. Νίκου Ακριτίδη και Ευαγγελίας Ψυχογυιού, σε συνεργασία με τον Συντονιστή Δράσεων και τα μέλη του Παρατηρητηρίου για την πρόληψη της σχολικής βίας και του εκφοβισμού, Σχολικών Συμβούλων, κ.κ. Α. Κόπτση, Ι. Αδαμόπουλου και Χρ. Ρουμπίδη.

Στην Ημερίδα θα συμμετάσχουν με εισηγήσεις τους ο Συντονιστής Δράσεων του Παρατηρητηρίου για την Πρόληψη της σχολικής βίας και του εκφοβισμού της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Σχολικός Σύμβουλος κ. Α. Κόπτσης, τα μέλη του Παρατηρητηρίου, Σχολικοί Σύμβουλοι κ. Ι. Αδαμόπουλος και κ. Χρ. Ρουμπίδης, και η Υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων της Δ. Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης, κ. Ελισάβετ Σιμουλίδου.

Εκ μέρους του Επιστημονικού Εποπτικού Συμβουλίου (ΕΠΕΣ) του 1ου Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου Θεσσαλονίκης, που διοργανώνει την εκδήλωση, εισηγήσεις θα παρουσιάσουν η κ. Αθηνά Σιπητάνου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και Πρόεδρος ΕΠ.Ε.Σ του 1ου Π.Π.Γ.Θ, η κ. Θεοδώρα. Χασεκίδου ? Μάρκου, Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων, η κ. Χαρίκλεια Τουνουσίδου, Διευθύντρια του 1ου Π.Π.Γ.Θ. και η φιλόλογος Αμαλία Καραμήτρου, Υπεύθυνη Δράσεων Πρόληψης του 1ου Π.Π.Γ.Θ και Ειδική Συνεργάτιδα του Παρατηρητηρίου Πρόληψης της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι