Πρόγραμμα «Αθλούμαι - Συμμετέχω - Εκφράζομαι» στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο».
19042024Παρ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Πρόγραμμα «Αθλούμαι - Συμμετέχω - Εκφράζομαι» στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο».

 kayta1

Tην Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε Εκδήλωση Λήξης του προγράμματος «Αθλούμαι  Συμμετέχω  Εκφράζομαι» για το σχολικό έτος 2018 - 2019. Η Περιφερειακή Διεύθυνση Π.Ε. & Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της αναβάθμισης της ποιότητας της εκπαίδευσης και της σύνδεσης Αθλητισμού, Τέχνης και Πολιτισμού, υλοποίησε κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2018 - 2019 το καινοτόμο και επιτυχημένο πρόγραμμα «Αθλούμαι  Συμμετέχω  Εκφράζομαι» στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο. Το Πρόγραμμα περιελάμβανε αθλητικές και καλλιτεχνικές δράσεις και υλοποιήθηκε σε συνεργασία με Αθλητικές Ομοσπονδίες, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, Τμήμα Μουσικών Σπουδών), το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. (Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης) και το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε την 1η Νοεμβρίου 2018 και ολοκληρώθηκε στις 30 Μαΐου 2019 με τη συμμετοχή σε αυτό 9.000 μαθητών/τριών από 150 σχολικές μονάδες Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης, Ειδικής Αγωγής και Δομών Εκπαίδευσης προσφύγων.

Το καινοτόμο πρόγραμμα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας που εμπιστεύτηκε και αγκάλιασε με ενθουσιασμό η εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, είχε ως συμπαραστάτες το Υφυπουργείο Αθλητισμού και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, τη Διοίκηση και το προσωπικό του Εθνικού Καυτανζογλείου Σταδίου, καθώς και τους φορείς που συνεργάστηκαν στην εκτέλεσή του.

 

 

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι