28032023Τρι
Τελ. Ενημέρωση:Παρ, 24 Μαρ 2023

Συμπληρωματική προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στις εξετάσεις Πιστοποίησης 1ης περιόδου 2021 των αποφοίτων του Μεταλυκειακού Έτους - Τάξη Μαθητείας των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.).

mathiteia-epal

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η Διευθύνουσα Σύμβουλος και το Δ.Σ. του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., λαμβάνοντας υπ' όψιν τις ιδιαίτερες συνθήκες λειτουργίας των ΕΠΑ.Λ., λόγω της πανδημίας covid-19 και κατ' επέκταση της δυνατότητας έγκαιρης και έγκυρης πληροφόρησης των ενδιαφερομένων αποφοίτων της Τάξης Μαθητείας, με γνώμονα τη βέλτιστη εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος,  ομόφωνα αποφάσισαν την  συμπληρωματική προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στις εξετάσεις Πιστοποίησης 1ης περιόδου 2021 των αποφοίτων του Μεταλυκειακού Έτους - Τάξη Μαθητείας των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.), από την Παρασκευή 21-05-2021 έως και την Κυριακή 31-05-2021

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε την σχετική ανακοίνωση του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι