Παράταση προθεσμίας για διάθεση θέσεων μαθητείας
19032024Τρι
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Παράταση προθεσμίας για διάθεση θέσεων μαθητείας

mathiteia-epal

Παράταση προθεσμίας για διάθεση θέσεων μαθητείας

Λόγω της μεγάλης συμμετοχής των φορέων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στο Μεταλυκειακό έτος - Τάξη Μαθητείας του ΥΠΑΙΘ τις τελευταίες ημέρες και της βούλησης κάλυψης αναγκών για μαθητεία όσο το δυνατόν περισσότερων υποψηφίων, η Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας ανακοινώνει ότι:

α)  η δυνατότητα διάθεσης θέσεων μαθητείας από φορείς του Δημοσίου παρατείνεται μέχρι την Κυριακή 19/9/2021 και ώρα 23.59, καθώς απαιτείται έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης και

β) για τους φορείς του ιδιωτικού τομέα η προθεσμία για διάθεση θέσεων παρατείνεται έως την Κυριακή στις 26/9/2021 και ώρα 23.59.

Με τη λήξη των ανωτέρω προθεσμιών το Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης της Τάξης Μαθητείας δεν θα είναι προσβάσιμο στις Διεπαφές Δημοσίων Φορέων και Επιχειρήσεων.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι