ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ Σ.Ε.Π.
29032024Παρ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ Σ.Ε.Π.

 

job search

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και τη Διεύθυνση Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης, διοργάνωσαν για πρώτη φορά σε Περιφερειακό επίπεδο Διαδικτυακή Ημερίδα Επιμόρφωσης των Εκπαιδευτικών της Γ' τάξης Γυμνασίου, που είναι υπεύθυνοι/ες για τη διδασκαλία των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων στη Γ΄ τάξη Γυμνασίου, με θέμα: «Εφαρμογή του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Σ.Ε.Π.) στο πλαίσιο των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων - Η Μετάβαση από το Γυμνάσιο στο επόμενο στάδιο εκπαίδευσης», την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 11:00-13.45 μέσω της πλατφόρμας Webex.

Την ημερίδα τίμησαν και χαιρέτισαν ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής του Υ.ΠΑΙ.Θ, κ. Αλέξανδρος Κόπτσης, η Σύμβουλος Β (Σ.Ε.Π.) του Ι.Ε.Π, κα Αργυρώ Χαροκοπάκη, η Αναπληρώτρια Περιφερειακή Διευθύντρια Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, κα. Δέσποινα Παπαδοπούλου και ο Αναπληρωτής Περιφερειακός Διευθυντής Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Θωμάς Μπαχαράκης.

Η ημερίδα θα παραμείνει αναρτημένη στο κανάλι της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Π/θμιας και Δ/θμιας Κεντρικής Μακεδονίαςστο YouTube https://www.youtube.com/@pdekmaked για να είναι στη διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας.    

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι