30112020Δευ
Τελ. Ενημέρωση:Τετ, 25 Νοε 2020

ΚΛΑΔΟΣ ΠΕ25 ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ - ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΊΜΗΣΗΣ

eidikiagogi02

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΊΜΗΣΗΣ ΕΕΠ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ25 ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω μετεγγραφής μαθητή τροποποιείται η δήλωση προτίμησης του κλάδου ΠΕ25 Σχολικών Νοσηλευτών ως κάτωθι:

Στην

ΔΕ και ΠΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

στη θέση 17

το ΟΛΟΗΜ ΔΣ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΟΥ 5ημ

αντικαθίσταται με το 3ο Δημοτικό Σχολείο Λαγκαδά 5ημ

 

Οι παραπάνω σχολικές μονάδες βρίσκονται στην ίδια περιοχή (Λαγκαδάς Θεσ/νίκης) και απέχουν μεταξύ τους 3,5- 4 χιλιόμετρα.

Για τεχνικούς λόγους η παραπάνω αλλαγή δεν θα πραγματοποιηθεί στην πλατφόρμα κατάθεσης ηλεκτρονικής δήλωσης προτίμησης και κατά συνέπεια παρακαλούμε οι υποψήφιοι να λαμβάνουν υπόψη την αλλαγή κατά την υποβολή των προτιμήσεών τους.

Όσοι εκ των υποψηφίων έχουν ήδη καταθέσει δήλωση προτίμησης (είτε ιδιοχείρως είτε ηλεκτρονικά) και επιθυμούν να τροποποιήσουν την δήλωσή τους ως προς τη συγκεκριμένη σχολική μονάδα (και μόνο αυτοί) να καλέσουν στο 2310474837 ή 2310474840 για να ενημερωθούν σχετικά.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι