ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΕΒΠ σε ΣΜΕΑΕ & ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
23042024Τρι
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΕΒΠ σε ΣΜΕΑΕ & ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

eidikiagogi02

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΕΒΠ σε ΣΜΕΑΕ & ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

 

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΕΒΠ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται οι προσλήψεις των υποψηφίων αναπληρωτών ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΕΒΠ) σε ΣΜΕΑΕ και σε Σχολικές Μονάδες Γενικής Παιδείας.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ και ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

Λόγω του μεγάλου όγκου των προσλήψεων καλούνται οι αναπληρωτές που τοποθετούνται σε σχολικές μονάδες σύμφωνα με την με αριθμ. 19777 / 11-9-2018 Απόφαση να προσέλθουν και να αναλάβουν υπηρεσία την Τετάρτη 12/9/2018 και την Πέμπτη 13/9/2018 κατά τις ημερομηνίες που προβλέπονται στον συνημμένο πίνακα.

Παρακάτω περιλαμβάνονται αναλυτικές οδηγίες και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομιστούν κατά την ανάληψη υπηρεσίας.

Επισημαίνουμε ότι οι αναπληρωτές θα πρέπει να παρουσιαστούν αρχικά στην Διεύθυνση εκπαίδευσης της πρόσληψής τους και στη συνέχεια την ίδια ημέρα στην Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας .Να Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 65για την υπογραφή της σύμβασης και την υποβολή των δικαιολογητικών πρόσληψης.

Ενημερώνουμε πως την Πέμπτη 13/9/2018 θα ανακοινωθούν και οι προσλήψεις αναπληρωτών ΕΒΠ σε ΣΜΕΑΕ των οποίων η ανάληψη υπηρεσίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14/9/2018.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι