ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΕΠ-ΕΒΠ
29032024Παρ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΕΠ-ΕΒΠ

eidiki agogi 2019b

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΕΠ-ΕΒΠ

 

Σε συνέχεια της ανάρτησης στην ιστοσελίδα της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας με θέμα: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕΛΩΝ Ε.Β.Π. ΚΑΙ Ε.Ε.Π. - ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ, και μετά από σχετικές οδηγίες από το ΥΠΠΕΘ, διευκρινίζουμε τα κάτωθι:

 

1. Δεν χρειάζεται να εκδοθούν νέες βεβαιώσεις προϋπηρεσίας για τους ΕΕΠ-ΕΒΠ σε σχέση με το πλήρες ωράριο.

2. Μαζί με τις υπόλοιπες προϋπηρεσίες, θα πρέπει να προσκομίσετε και όλη την περυσινή προϋπηρεσία δηλαδή και του σχολ. έτους 2017-2018.

3. Μπορείτε να καταγράψετε την ταυτότητα στην υποενότητα Ι

4. Δικαιολογητικά της υποενότητας Ι που θέλετε να ληφθούν υπόψη ΚΑΙ ως άλλο Προσόν/Κριτήριο/Ιδιότητα από αυτή που ήδη είναι καταχωρισμένα και  επικυρωμένα στον ΟΠΣΥΔ, πρέπει να καταγράφονται με το νέο Προσόν/Κριτήριο/Ιδιότητα.

5. Μπορείτε να εξουσιοδοτήσετε όποιο φυσικό πρόσωπο επιθυμείτε ανεξαρτήτου επαγγέλματος (ακόμα και τον courier)

6. Αν δεν έχετε κάποιο μοριοδοτούμενο κοινωνικό προσόν (τέκνα ή ανάπηρο σύζυγο) δεν προσκομίζετε πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

7. Δεν παίζει ρόλο η περίοδος κτήσης πτυχίου στο tab Πτυχίο, αυτό αφορούσε τους εκπ/κους και την προηγούμενη (προ 4589) ισχύουσα κατάσταση

8. Ο υποψήφιος δύναται να κάνει συμπληρωματική αίτηση υποβολής δικαιολογητικών στην περίπτωση που ξέχασε ή θέλει να διορθώσει κάτι στην προηγούμενη, με τον ίδιο τρόπο όπως την πρώτη δηλ γίνεται νέα αίτηση με φωτοαντίγραφο κτλ

9. Σας υπενθυμίζουμε ότι λαμβάνονται υπόψη ΜΟΝΟ εκείνα τα δικαιολογητικά που ταυτόχρονα προσκομίζετε με την αίτηση σας και έχετε καταγράψει ορθά και στις δύο στήλες της αντίστοιχης Υποενότητας ΙΙ ή ΙΙΙ.

 

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι, να παρακολουθούν την ιστοσελίδα της Περ/κής Δ/νσης Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας για πιθανές νέες αναρτήσεις, καθημερινά και καθ΄ όλη τη διάρκεια της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων σχετικά με τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ ΦΕΚ 13_1ΕΑ και ΦΕΚ 14_2ΕΑ.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι