Ανακοίνωση προς Επιτυχόντες Συνοδούς Οδηγούς ΣΟΧ 1/2019
29032024Παρ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Ανακοίνωση προς Επιτυχόντες Συνοδούς Οδηγούς ΣΟΧ 1/2019

eidiki

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΟΔΗΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ

Μετά την κατάρτιση των πινάκων κατάταξης υποψηφίων οδηγών και συνοδών σχολικών λεωφορείων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και λαμβάνοντας υπόψη τη σειρά των προτιμήσεων στις αιτήσεις των υποψηφίων, καλούνται να παρουσιαστούν στις κατά τόπους Δ/νσεις Εκπαίδευσης από την Παρασκευή 23-08-2019 προκειμένου να παραλάβουν Παραπεμπτικό Έγγραφο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας προς παθολόγο ή γενικό ιατρό και ψυχίατρο και σχετική Υπεύθυνη Δήλωση, οι παρακάτω υποψήφιοι:

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ

Α/Α

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ

Δ/ΝΣΗ ΕΚΠ/ΣΗΣ

1

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

101

ΔΔΕ ΚΙΛΚΙΣ

2

ΣΠΥΡΙΔΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

102

ΔΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

3

ΚΟΣΥΒΑΣ

ΑΣΤΕΡΙΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

103

ΔΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

4

ΜΑΤΖΙΑΡΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

104

ΔΠΕ ΣΕΡΡΩΝ

5

ΤΕΡΖΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

105

ΔΔΕ ΣΕΡΡΩΝ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΕ ΣΥΝΟΔΩΝ

Α/Α

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ

Δ/ΝΣΗ ΕΚΠ/ΣΗΣ

1

ΟΥΖΟΥΝΗ

ΕΛΕΝΗ

ΙΩΑΝΝΗΣ

106

ΔΔΕ ΚΙΛΚΙΣ

2

ΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΟΥΡΑΝΙΑ

ΗΛΙΑΣ

107

ΔΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

3

ΜΠΑΤΣΑΡΑΣ

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ΜΙΧΑΗΛ

108

ΔΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

4

ΚΥΡΟΥ

ΑΡΓΥΡΗ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

109

ΔΠΕ ΣΕΡΡΩΝ

5

ΠΕΤΡΙΔΟΥ

ΗΣΑΪΑ

ΠΕΤΡΟΣ

110

ΔΔΕ ΣΕΡΡΩΝ

 

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσκομίσουν τα παραπάνω δικαιολογητικά συμπληρωμένα και υπογεγραμμένα στις ανωτέρω Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 28-08-2019 προκειμένου να συνεχιστεί η διαδικασία των προσλήψεων. Σε περίπτωση μη υποβολής των απαραίτητων δικαιολογητικών, η πρόσληψη δεν πραγματοποιείται.

Επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι που συμμετέχουν στη διαδικασία πρόσληψης με περισσότερες της μίας προτιμήσεις, εφόσον δεν αποδεχθούν ρητά ή σιωπηρά τη θέση πρόσληψης στην οποία επιλέγονται, θεωρείται ότι παραιτούνται από όλες τις προτιμήσεις τους και ως εκ τούτου διαγράφονται από τους οικείους πίνακες κατάταξης.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι