Προσλήψεις Αναπληρωτών κλάδου ΕΒΠ σε ΣΜΕΑΕ της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας
28032024Πεμ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Προσλήψεις Αναπληρωτών κλάδου ΕΒΠ σε ΣΜΕΑΕ της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας

eidiki agogi 2019a

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΕΒΠ σε ΣΜΕΑΕ

 

Προσλήψεις υποψηφίων αναπληρωτών κλάδου ΕΒΠ στο πλαίσιο της Πράξης: «Πρόγραμμα μέτρων εξατομικευμένης υποστήριξης μαθητών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, σχολικό έτος 2019-2020» με κωδικό ΟΠΣ 5047082

 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται οι προσλήψεις των υποψηφίων αναπληρωτών ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΕΒΠ) σε ΣΜΕΑΕ

 

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ σε ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

 

Καλούνται οι αναπληρωτές που τοποθετούνται σε σχολικές μονάδες σύμφωνα με την με αριθμ. 20888/ 09-09-2019 Απόφαση να προσέλθουν και να αναλάβουν υπηρεσία την Τρίτη 10/09/2019.

 

Παρακάτω περιλαμβάνονται αναλυτικές οδηγίες και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομιστούν κατά την ανάληψη υπηρεσίας.

 

Επισημαίνουμε ότι οι αναπληρωτές θα πρέπει να παρουσιαστούν αρχικά στην Διεύθυνση Εκπαίδευσης της πρόσληψής τους και στη συνέχεια την ίδια ημέρα στην Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 65για την υπογραφή της σύμβασης και την υποβολή των δικαιολογητικών πρόσληψης.

 

Ενημερώνουμε πως λόγω του μεγάλου όγκου, τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώνονται σταδιακά και οι υπόλοιπες προσλήψεις ΕΒΠ και ΕΕΠ σε ΣΜΕΑΕ, Σχολικές Μονάδες Γενικής Αγωγής και ΚΕΣΥ και οι αναπληρωτές θα καλούνται σύμφωνα με τις αποφάσεις πρόσληψης για ανάληψη υπηρεσίας.

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι