Πρόσκληση για δήλωση προτίμησης τοποθέτησης αποσπασμένων ΕΕΠ-ΕΒΠ
20042024Σαβ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Πρόσκληση για δήλωση προτίμησης τοποθέτησης αποσπασμένων ΕΕΠ-ΕΒΠ

eidiki-agwgi 2019 d

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι ΕΕΠ κλάδου ΠΕ23 και ΠΕ30, οι οποίοι έχουν αποσπαστεί για το διδακτικό έτος 2022-2023 σε ΣΔΕΥ των ΚΕΔΑΣΥ Κεντρικής Μακεδονίας και όσοι ενδιαφερόμενοι με οργανική θέση σε ΣΔΕΥ των ΚΕΔΑΣΥ αρμοδιότητάς μας επιθυμούν απόσπαση από ΣΔΕΥ σε ΣΔΕΥ του ΚΕΔΑΣΥ οργανικής τους, να καταθέσουν δήλωση προτίμησης με συνημμένα τα απαραίτητα δικαιολογητικά εντοπιότητας, συνυπηρέτησης και πιστοποιητικό ΚΕΠΑ- εάν υπάρχουν, από 05-08-2022 έως 12-08-2022,στην υπηρεσία μας στο email:kmakedpde@sch.gr , προκειμένου να καταρτιστεί μοριακός πίνακας.

Επισυνάπτεται η με αριθμ. πρωτ. 14707/26-08-2021 Απόφαση με Ανακοινοποίηση στο ορθό του Αναπληρωτή Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας με θέμα: «Τροποποίηση της Απόφασης 14609/18-08-2021 του Περιφερειακού Δ/ντή Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας με θέμα: «Ίδρυση Σχολικών Δικτύων Εκπαιδευτικής Υποστήριξης (Σ.Δ.Ε.Υ.) της Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας», όπως ισχύει.

Τα μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ που έχουν αποσπαστεί σε κενά των Δ/νσεων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης αρμοδιότητας της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και τα μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ που επιθυμούν απόσπαση εντός περιοχής της οργανικής τους θέσης, θα απευθύνονται στις αρμόδιες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης όπου ανήκουν, οι οποίες θα διαβιβάσουν με τη σειρά τους τις αιτήσεις αποσπάσεις και τα δικαιολογητικά, στην υπηρεσία μας.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι