04102022Τρι
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 04 Οκτ 2022

Δήλωση Προτίμησης από τους Αναπληρωτές ΕΕΠ κλάδου ΠΕ23 και ΠΕ30 που προσλήφθηκαν στα Σ.Δ.Ε.Υ. Κεντρικής Μακεδονίας

eidiki-agwgi 2019 d

 

Μετά την ανακοίνωση των προσλήψεων προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ/ΕΒΠ στην ιστοσελίδα του ΥΠΑΙΘ οι προσλαμβανόμενοι ΠΕ23 και ΠΕ30 καλούνται να δηλώσουν τα Σ.Δ.Ε.Υ. προτίμησής τους μπαίνοντας στον παρακάτω σύνδεσμο

https://formskmaked.sch.gr/aitisi_top_sdey

από σήμερα 30/08/2022 μέχρι και την Πέμπτη 1/09/2022 στις 23:59. Οι αναπληρωτές που δεν θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τα Σ.Δ.Ε.Υ. θα τοποθετηθούν στα εναπομείναντα κενά.

Οι αναπληρωτές θα λάβουν στο email που έχουν δηλώσει στο ΟΠΣΥΔ το username και τον κωδικό πρόσβασης για να μπορέσουν να εισέλθουν στο σύστημα και να δηλώσουν την προτίμησή τους. Παρακαλώ ελέγξτε και τον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (spam).

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι