ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΕΠ
28032024Πεμ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΕΠ

eidikiagogi02

 

 

Οι προσληφθέντες αναπληρωτές/τριες (σε ΚΕΔΑΣΥ και ΣΔΕΥ) οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία από την Πέμπτη 6 έως και την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022 απευθείας στα ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. πρόσληψής τους. Την επόμενη εργάσιμη ημέρα οι προσλαμβανόμενοι σε Σ.Δ.Ε.Υ. θα παρουσιαστούν στο σχολείο έδρας του Σ.Δ.Ε.Υ.

 

Η ανάληψη υπηρεσίας των αναπληρωτών θα γίνει απευθείας στο ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.

Οι αναπληρωτές/τριες θα έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή σύναψης ψηφιακής σύμβασης, ως εκ τούτου η ψηφιακή σήμανση ανάληψης υπηρεσίας στο MySchool από τον προϊστάμενο του ΚΕΔΑΣΥ θα πρέπει να ολοκληρώνεται μέχρι τις 14.30 της εκάστοτε ημέρας που έχει οριστεί για ανάληψη υπηρεσίας, προκειμένου στη συνέχεια να διενεργούνται οι απαραίτητες επεξεργασίες ενημέρωσης στα πληροφοριακά συστήματα ΕΡΓΑΝΗ και Διαύγεια.

Οι προσλαμβανόμενοι αναπληρωτές/τριες θα πρέπει να εισέλθουν στο anaplirotes.gov.gr της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του κράτους και με τη χρήση των ατομικών τους κωδικών στο taxisnet να συνάψουν ψηφιακή σύμβαση μέχρι τις 14:59 της ίδιας μέρας που παρουσιάζονται στα ΚΕΔΑΣΥ (απαιτείται πρόσβαση στο Διαδίκτυο από φορητή ή σταθερή συσκευή). Σε διαφορετική περίπτωση, δεν διασφαλίζεται η ανάληψη υπηρεσίας του αναπληρωτή τη συγκεκριμένη ημέρα. Με τη σύναψη της ψηφιακής σύμβασης, οι αναπληρωτές/τριες θα ενημερωθούν με μήνυμα sms εντός 48 ωρών, για τη λήψη έγκυρου ψηφιακού αντιγράφου της σύμβασής τους το οποίο θα είναι διαθέσιμο στην εφαρμογή anaplirotes.gov.gr και θα περιέχει ενσωματωμένη την προηγμένη ψηφιακή σφραγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάληψη υπηρεσίας των αναπληρωτών/τριών και η σύναψη της ψηφιακής σύμβασης στο anaplirotes.gov.gr πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι τις 14:59 της ημέρας ανάληψης υπηρεσίας.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι