03022023Παρ
Τελ. Ενημέρωση:Δευ, 30 Ιαν 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ οριστικών πινάκων μοριοδότησης μελών ΕΕΠ και ΕΒΠ που αιτούνται μετάθεση/οριστική τοποθέτηση και υπηρετούν οργανικά σε ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. της Π.Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας

eidiki agogi 2019c

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


οριστικών πινάκων μοριοδότησης μελών ΕΕΠ και ΕΒΠ που αιτούνται μετάθεση/οριστική τοποθέτηση και υπηρετούν οργανικά σε ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. της Π.Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας.


Σε εφαρμογή της με αρ. πρωτ. 126423/Ε4/14-10-2022 εγκυκλίου μεταθέσεων του Υ.ΠΑΙ.Θ. η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει τους οριστικούς πίνακες μοριοδότησης των μελών ΕΕΠ και ΕΒΠ που υπηρετούν οργανικά σε ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. της αρμοδιότητάς της.

 

Πληροφορίες-Διευκρινίσεις
2310474814
Παναγιώτης Στεφανόπουλος

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι