Erasmus Days 2021
19032024Τρι
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Erasmus Days 2021

Erasmus Days 2021

Οι φορείς που μετέχουν στο Πρόγραμμα Erasmus+ καλούνται να αναρτήσουν τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσουν στο πλαίσιο του εορτασμού των Ημερών Erasmus 2021 (14-16 Oκτωβρίου 2021) στην ιστοσελίδα www.erasmusdays.eu.

Για το 2021, έμφαση θα δοθεί στις εξής θεματικές που αποτυπώνουν τις βασικές προτεραιότητες του νέου Προγράμματος Erasmus+: ένταξη και πολυμορφία (socialinclusion), ψηφιακός μετασχηματισμός/Ψηφιακό Erasmus (digitaltransformation/DigitalErasmus), βιώσιμη ανάπτυξη/πράσινο Erasmus (sustainabledevelopment/GreenErasmus) και συμμετοχή στο Δημοκρατικό βίο/Ενίσχυση της ιδιότητας του Ευρωπαίου Πολίτη (participationindemocraticlife).

Οι εκδηλώσεις δύνανται να πραγματοποιηθούν δια ζώσης, να είναι διαδικτυακές ή μεικτού τύπου, σύμφωνα με τις οδηγίες της Κυβέρνησης σχετικά με τα μέτρα πρόληψης της διασποράς του COVID-19 εκείνη την περίοδο. Οι φορείς μπορούν επίσης να διοργανώσουν διαγωνισμούς και διαδικτυακά παιχνίδια γνώσεων, διαδικτυακές συζητήσεις, να αναρτήσουν podcasts και σύντομης διάρκειας video (έως 1 λεπτό) από τις εκδηλώσεις τους. Oι φορείς μπορούν να αναρτήσουν μεταξύ άλλων και μαρτυρίες συμμετεχόντων στο Πρόγραμμα, τηρώντας την αρχή της πολυμορφίας (π.χ. προβολή ιστοριών ΑΜΕΑ, ατόμων με λιγότερες ευκαιρίες που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα).

Για την προβολή των δράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρακαλούνται οι φορείς να χρησιμοποιήσουν το hastagrasmusdays.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι