ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 4ης Διακρατικής Συνάντησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Xenios Zeus
29032024Παρ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 4ης Διακρατικής Συνάντησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Xenios Zeus

europeanbanner

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Παρασκευή 04-05-2018 και το Σάββατο 05-05-2018 θα λάβει χώρα η διήμερη διακρατική συνάντηση (και τελευταία) του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus +, με τίτλο: ?Managing the refugee and migrant flows through the development of educational and vocational frames for children and adults?, ακρωνύμιο ?Xenios Zeus? και αριθμό σύμβασης 2016-1-EL01-KA201-023512, στα γραφεία του Αρχείου Χαρτογραφικής Κληρονομιάς των Γενικών Αρχείων του Κράτους, Δημητρίου Πολιορκητού 27, Άνω Πόλη, Θεσσαλονίκη.
Στη συνάντηση θα παρευρεθούν όλοι οι εταίροι από Ελλάδα, Ιταλία και Γαλλία για το κλείσιμο του προγράμματος, συζητώντας για το στάδιο της αξιολόγησης και του ανασχεδιασμού του υλικού που παράχθηκε για τις ανάγκες όλων των ηλικιών των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών, για το διάστημα Σεπτεμβρίου 2016 έως και Σεπτέμβριο 2018.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι