Δελτίο Τύπου - Διαδικτυακή Ενημερωτική Συνάντηση για τη Διαπίστευση Erasmus+
29032024Παρ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Δελτίο Τύπου - Διαδικτυακή Ενημερωτική Συνάντηση για τη Διαπίστευση Erasmus+

 erasmus-diapisteysi


Την Παρασκευή 07/10/2022 και ώρα 18:00-20:00 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση για τη Διαπίστευση Erasmus+ σε εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Κ.Μακεδονίας. Οι ενδιαφερόμενοι ενημερώθηκαν για το τι είναι Διαπίστευση και ποια τα οφέλη που αποκομίζει ένα σχολείο.

Η διαδικτυακή συνάντηση έγινε ύστερα από την πρωτοβουλία των Προωθητριών Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κας Ευλαμπίας Κύζα και κας Κρυσταλλίας Στάικου να ενημερώσουν το εκπαιδευτικό κοινό. Ακολούθησε συζήτηση με έναυσμα τις ερωτήσεις που τέθηκαν από τους συμμετέχοντες. Επισημαίνεται ότι θα ακολουθήσουν και άλλα διαδικτυακά σεμινάρια προς τους εκπαιδευτικούς για θέματα υποβολής αίτησης Erasmus+.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι