Επίσκεψη εκπαιδευτικών του σχολείου Simone Veil της Μασσαλίας στα γραφεία της Π.Δ.Ε. Κ.Μακεδονίας
19042024Παρ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Επίσκεψη εκπαιδευτικών του σχολείου Simone Veil της Μασσαλίας στα γραφεία της Π.Δ.Ε. Κ.Μακεδονίας

1670225215787

Την Πέμπτη 01/12/2022 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κ.Μακεδονίας συνάντηση εργασίας με 4 εκπαιδευτικούς από το σχολείο Simone Veil της Μασσαλίας της Γαλλίας, την κ.Μανά και τον κ.Νικολακάκη από το 2ο ΓΕΛ Καλαμαριάς, τον Αναπληρωτή Περιφερειακό Διευθυντή Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Κ.Μακεδονίας, κ.Μπαχαράκη και τις Προωθήτριες Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της Π.Δ.Ε. Κ.Μακεδονίας, κ.κ. Κύζα και Στάικου.

Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο ενός εγκεκριμένου διαπιστευμένου σχεδίου Erasmus+ ΚΑ121 για το σχολικό έτος 2022-2023, και ύστερα από την υπογραφή του συμφώνου συνεργασίας της Ακαδημαϊκής Περιφέρειας της Προβηγκίας, Άλπεων και Κυανής Ακτής και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Έτσι, παρουσιάστηκαν οι δράσεις της Π.Δ.Ε. Κ.Μακεδονίας, καθώς και οι θεματικές ενότητες και οι μαθησιακές δραστηριότητες ? εργαστήρια, που θα υλοποιηθούν από κοινού κατά τη διάρκεια των προγραμματισμένων ομαδικών μαθητικών κινητικοτήτων των δύο σχολείων.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι