07122021Τρι
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 07 Δεκ 2021

Πρόσκληση καθηγητών Πληροφορικής Γυμνασίων και ΓΕΛ της Δ.Δ.Ε Αν. Θεσσαλονίκης (πλην αυτών του Καλλικρατικού Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη) σε ενημερωτική συνάντηση

SXOLSYMB

Καλούνται οι καθηγητές ΠΕ19, ΠΕ20 που υπηρετούν σε Γυμνάσια και ΓΕΛ της Δ.Δ.Ε. Αν. Θεσσαλονίκης, πλην αυτών του Καλλικρατικού Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, να συμμετάσχουν στην ενημερωτική συνάντηση με θέμα «Διδασκαλία μαθημάτων πληροφορικής σε Γυμνάσια και ΓΕΛ κατά το σχολ. Έτος 2106-17» που θα πραγματοποιηθεί, στο αμφιθέατρο του 7ου ΓΕΛ Καλαμαριάς/8ου Γυμνασίου Καλαμαριάς (Ανδριανουπόλεως 2) στις 28 Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11.00 - 14.00. Ειδικά για το μάθημα Πληροφορικής στο Γυμνάσιο, η Δρ. Γεωργία Αλεξούδα, καθηγήτρια Πληροφορικής ΠΕ19 του ΠΠΣΘ και μέλος της ομάδας εργασίας για αναδιάρθρωση και εξορθολογισμό της διδακτέας ύλης στο Γυμνάσιο, θα συνοψίσει τη φιλοσοφία και το περιεχόμενο των αλλαγών στη διδακτέα ύλη του μαθήματος.

Η μετακίνηση των εκπαιδευτικών θα γίνει χωρίς δαπάνη για το δημόσιο.
Δρ. Ζαχαρίας Μανουσαρίδης
Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι