Ενημερωτική συνάντηση εκπαιδευτικών του κλάδου ΠΕ19-20, ΤΕ01.13 των Γυμνασίων, ΓΕΛ, ΕΠΑΛ και Δημοτικών Σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών
19042024Παρ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Ενημερωτική συνάντηση εκπαιδευτικών του κλάδου ΠΕ19-20, ΤΕ01.13 των Γυμνασίων, ΓΕΛ, ΕΠΑΛ και Δημοτικών Σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών

SXOLSYMB

Παρακαλούνται οι διευθυντές των σχολικών μονάδων να ενημερώσουν τους εκπαιδευτικούς ΠΕ19-20, ΤΕ01.13 για την πραγματοποίηση ενημερωτικής συνάντησηςμε θέμα «Προγραμματισμός εκπαιδευτικού έργου - Ενημέρωση για εκπαιδευτικά και παιδαγωγικά θέματα», που θα πραγματοποιηθεί από τoν σχολικό σύμβουλο πληροφορικής κ. Βασίλειο Εφόπουλο. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016καιώρα 12.00 - 15.00 στo αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου Σερρών. Η συμμετοχή των εκπαιδευτικών είναι προαιρετική. Παρακαλούνται οι διευθυντές των σχολείων να ενημερώσουν τους εκπαιδευτικούς ΠΕ19, ΠΕ20 και ΤΕ01.13 και να τους διευκολύνουν ώστενα παρευρεθούν στη συνάντηση. Η μετακίνηση των εκπαιδευτικών θα γίνει χωρίς δαπάνη για το δημόσιο.

 

Ο  Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής

Βασίλειος Εφόπουλος

 

Παρακαλούνται οι διευθυντές των σχολικών μονάδων να ενημερώσουν τους εκπαιδευτικούς ΠΕ19-20, ΤΕ01.13 για την πραγματοποίηση ενημερωτικής συνάντησηςμε θέμα «Προγραμματισμός εκπαιδευτικού έργου - Ενημέρωση για εκπαιδευτικά και παιδαγωγικά θέματα», που θα πραγματοποιηθεί από τoν σχολικό σύμβουλο πληροφορικής κ. Βασίλειο Εφόπουλο. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016καιώρα 12.00 - 15.00 στo αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου Σερρών.

     Η συμμετοχή των εκπαιδευτικών είναι προαιρετική. Παρακαλούνται οι διευθυντές των σχολείων να ενημερώσουν τους εκπαιδευτικούς ΠΕ19, ΠΕ20 και ΤΕ01.13 και να τους διευκολύνουν ώστενα παρευρεθούν στη συνάντηση. Η μετακίνηση των εκπαιδευτικών θα γίνει χωρίς δαπάνη για το δημόσιο.

 

Ο  Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής

                                                                                               

 

Βασίλειος Εφόπουλος

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι