Πρόσκληση των εκπαιδευτικών της Β/θμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς σε επιμορφωτικές ημερίδες με θέμα: Αναδιάρθρωση και εξορθολογισμός της ύλης για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στα φιλολογικά μαθήματα
28032024Πεμ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Πρόσκληση των εκπαιδευτικών της Β/θμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς σε επιμορφωτικές ημερίδες με θέμα: Αναδιάρθρωση και εξορθολογισμός της ύλης για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στα φιλολογικά μαθήματα

SXOLSYMB,

Με δεδομένη την προώθηση σημαντικών καινοτομιών-αλλαγών στο Γυμνάσιο και την Α και Β ΓΕΛ και Α,Β, Γ Εσπερινών ΓΕΛ, είναι σκόπιμη η διοργάνωση επιμορφωτικών ημερίδων για τους εκπαιδευτικούς των Γυμνασίων και της Α και Β ΓΕΛ και Α,Β, Γ Εσπερινών ΓΕΛ, του κλάδου ΠΕ 02 του Νομού Κιλκίς. Στις ημερίδες θα γίνει ευρεία ενημέρωση - συζήτηση για τις αλλαγές στο Γυμνάσιο και το Λύκειο, για την αναδιάρθρωση και τον προτεινόμενο εξορθολογισμό της ύλης από το ΙΕΠ και για ζητήματα που συνδέονται με την υλοποίηση των σχετικών οδηγιών διδασκαλίας και τις απαιτήσεις προγραμματισμού της ύλης.

Παρακαλούνται οι κ.κ. Διευθύντριες και Διευθυντές να ενημερώσουν τους /τις εκπαιδευτικούς και να τους/τις αποδεσμεύσουν για την παρακολούθηση της ημερίδας, λαμβάνοντας υπόψη τα προβλεπόμενα στο (β) σχετικό έγγραφο της Περιφερειακής Διεύθυνσης. Οι ημερίδες προγραμματίζεται να διεξαχθούν, η πρώτη στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πρώτου Γυμνασίου Κιλκίς, την Δευτέρα 10 ? 10 ? 2016, από τις 11.00 έως 14.00 μμ για τους/τις συναδέλφους του Δ. Κιλκίς, και η δεύτερη στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΠΑΛ Αξιούπολης, την Δευτέρα 17-10-2016, από τις 11.00 έως 14.00 για τους /τις συναδέλφους της Παιονίας και θα υλοποιηθούν χωρίς δαπάνη για το δημόσιο και τους συμμετέχοντες. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Εισηγητής των ημερίδων: ο σύμβουλος του κλάδου των φιλολόγων ΠΕ Κιλκίς, Δρ Γεώργιος Μανωλίδης.

Ο Σχολικός Σύμβουλος Φιλολόγων
Π.Ε. Κιλκίς
Δρ Γεώργιος Μανωλίδης

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι