Επιμορφωτικό Σεμινάριο στα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών (GIS)
20042024Σαβ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Επιμορφωτικό Σεμινάριο στα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών (GIS)

SXOLSYMB

Σε συνέχεια του υπ? αριθμ. πρωτ. 1272/13 - 9 - 2016 εγγράφου μου για διερεύνηση ενδιαφέροντος των εκπαιδευτικών της Ηπείρου για παρακολούθηση σεμιναρίου στα Γεωγραφικά Συστήματα Πληρο-φοριών (GIS), ενημερώνω τους εκπαιδευτικούς όλων των κλάδων και ειδικοτήτων ότι μπορούν να δη-λώσουν συμμετοχή στο σεμινάριο, επειδή υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις που δεν καλύφθηκαν από τους εκπαιδευτικούς ειδικότητάς μου, σύμφωνα με το παραπάνω σχετικό έγγραφο.
Επομένως, επαναλαμβάνω την ειδοποίηση ότι βρίσκομαι σε συνεννόηση με το Ινστιτούτο Επιμόρ-φωσης του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης (ΙΝΕΠ/ΕΚΔΔΑ) για οργάνωση επιμορφωτικού σεμινα-ρίου στα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών (πρόγραμμα QGIS), που διεξαχθεί στο διάστημα Ια-νουάριος - Ιούνιος 2017 στα Ιωάννινα, σε εργαστηριακό χώρο σχολείου ή άλλον του ΕΚΔΔΑ, θα έχει διάρκεια 35 ωρών (με πρόγραμμα συμπυκνωμένο σε λίγες ημέρες και εντατικά) και θα συνοδεύεται από τις σχετικές πιστοποιήσεις. Η μετακίνηση των εκπαιδευτικών από άλλες πόλεις στα Ιωάννινα θα γί-νεται χωρίς δαπάνη της υπηρεσίας.
Για να πραγματοποιηθεί το σεμινάριο, θα πρέπει ο αριθμός των επιμορφουμένων να ανέρχεται του-λάχιστον σε 15-20 άτομα. Προκειμένου να υποβάλλω σχετικό αίτημα στην Περιφερειακή Διεύθυνση, καλώ τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς να δηλώσουν κατ? αρχήν ενδιαφέρον, εφόσον επιθυ-μούν, μέχρι και την Τρίτη 11 Οκτωβρίου, ώστε να έχω μια εικόνα του αριθμού των συμμετεχόντων εκ-παιδευτικών, οι οποίοι, αργότερα, θα κληθούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής ηλεκτρονικά στο ΕΚΔΔΑ.
Η καταρχήν δήλωση επιθυμίας παρακολούθησης παρακαλώ να αποσταλεί ως ένα απλό e-mail στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση geotso55@otenet.gr, όπου ο ενδιαφερόμενος εκπαιδευτικός να αναγρά-φει μέσα στο κείμενο του μηνύματος (όχι σκαναρισμένο χειρόγραφο ή άλλο συνημμένο αρχείο) τα στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, κλάδο και ειδικότητα, σχολείο όπου υπηρετεί, κινητό τηλέφωνο και e-mail). Περισσότερες διευκρινίσεις θα δοθούν αργότερα, περί τις αρχές Νοεμβρίου.

Με εκτίμηση
Γεώργιος Τσότσος
Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ1201 Πολιτικών Μηχανικών - ΠΕ1202 Αρχιτεκτόνων - ΠΕ1203 Τοπογράφων

Συνημμένα:
Download this file (ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ_ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ_GIS.doc)ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ_ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ_GIS.doc[ ]153 kB
Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι