Πρόσκληση σε Επιμορφωτική Ημερίδα επιμόρφωσης εκπαιδευτικών
28032024Πεμ
Τελ. Ενημέρωση:Τρι, 18 Ιουλ 2023

Πρόσκληση σε Επιμορφωτική Ημερίδα επιμόρφωσης εκπαιδευτικών

SXOLSYMB

Πρόσκληση σε Επιμορφωτική Ημερίδα επιμόρφωσης εκπαιδευτικών με θέμα:                        

«Σύγχρονα Θέματα Ηλεκτρονικής»
Νανοτεχνολογία και εφαρμογές στην επιστήμη των Ηλεκτρονικών -
Συστήματα Τηλεματικής και εξέλιξη των Τεχνολογικών Εφαρμογών - Μηχατρονική

Σχετικό: Έγκριση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας , Απόφαση Α. Π.: 32923/ 04-10-2016


Προσκαλούμε τους εκπαιδευτικούς Φυσικούς - Ραδιοηλεκτρολόγους ΠΕ12.10, Ηλεκτρονικούς Μηχανικούς ΠΕ12.06 και όλους τους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν τα μαθήματα των Ηλεκτρονικών στα ΕΠΑ.Λ., της Τεχνολογίας και των Ερευνητικών Εργασιών (project) και ενδιαφέρονται να υλοποιήσουν καινοτόμες εργαστηριακές ασκήσεις με ανάλογο θέμα, να παρακολουθήσουν την επιμορφωτική ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016 στο 2ο ΕΠΑΛ Ευόσμου (Τέρμα Σμύρνης στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης,  :2310707071, fax 2310757424 ) .

Στόχοι της ημερίδας είναι οι εκπαιδευτικοί:
α) Να αποκτήσουν γνώσεις, δεξιότητες, ευχέρεια χρήσης σε επιστημονικές περιοχές νέων Τεχνολογίων που στα επόμενα χρόνια θα ανατρέψουν την καθημερινότητά μας και θα τροφοδοτήσουν την επιστημονική κοινότητα με πλήθος νέων ανακαλύψεων. Οι νέοι αυτοί επιστημονικοί κλάδοι προσφέρουν μια καλή ευκαιρία στον εκπαιδευτικό να φέρει μια συναρπαστική και μοντέρνα τεχνολογία στην τάξη.

β) Να διδαχθούν τον τρόπο ένταξης των νέων γνώσεων στα αντίστοιχα διδασκόμενα μαθήματα (π.χ. του Τομέα Ηλεκτρονικών στα ΕΠΑ.Λ., Τεχνολογίας, Ερευνητικές εργασίες- project, καινοτόμες εργαστηριακές ασκήσεις με ανάλογο θέμα), εμπλουτίζοντας τη διδασκαλία με πλούσιο διδακτικό υλικό και σύγχρονες εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Μια γνωριμία των μαθητών με τους κλάδους αυτούς, φέρνει μερικά από τα τελευταία επιστημονικά και τεχνολογικά επιτεύγματα, αλλά και μελλοντικές κατακτήσεις, στην τάξη.

Παρακαλούνται οι Διευθυντές των Σχολείων όπως ενημερώσουν τους καθηγητές που ανήκουν στο Σχολείο τους.

Στο τέλος των επιμορφωτικών ημερίδων θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
    
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή συμμετοχής τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  2epal-evosm@sch.gr μέχρι την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016.

Η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας χρησιμοποιεί στο διαδικτυακό της τόπο "cookies" προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικότερο για τους επισκέπτες/χρήστες περιβάλλον. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδες μας, αποδέχεσθε τη χρήση των "cookies". Για να ενημερωθείτε σχετικά, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Πληροφορίες.
Πληροφορίες Αποδέχομαι